Akcióink

Rólunk

2013-ban nyitotta meg kapuit a StatiON a Petőfi téren. Szórakoztató központunkban 8 bowling pálya, 8 biliárd- és 1 snooker asztal, valamint 8 darts tábla ad lehetőséget a kikapcsolódásra. A szabadidejüket színvonalas körülmények között eltölteni kívánók a szimulátor teremben azt is megmutathatják, hogy a virtuális térben is kiemelkedő tehetséggel és képességgel bírnak.

A különböző játékokban megfáradt vendégeinket a földszinti és az emeleti bárpult széles - szeszes- és üdítőitalokból álló - választéka várja. Nemcsak szomjukat tudják azonban oltani vendégeink, az ízletes és választékos ételeket előállító melegkonyhánk éhségük csillapításáról is gondoskodik. Két játszma között a VIP szobában nyílik lehetőség beszélgetésre, baráti/családi összejövetelek, valamint nyugodt, csendes körülményeket igénylő üzleti tárgyalások lebonyolítására. 
A dohányosok az emeleti bárpulttal szinte közvetlen összeköttetésben lévő dohányzó teraszon hódolhatnak szenvedélyüknek.
Tapasztalt szakembereink céges rendezvények, baráti összejövetelek, legény- és leánybúcsúk, születésnapi partik megtartását egyaránt vállalják. Megbízást lehet adni a rendezvények teljes lebonyolítására, de pusztán terembérlésre is van lehetőség.
Reméljük, hogy sokrétű és színvonalas szolgáltatásainkat látva - és megtapasztalva - úgy érzik majd: végállomásra érkeztek és nem mennek tovább!

 

Kapcsolat
4025 Debrecen, Petőfi tér 10.